Care
 • uid=stageWPadmin,cn=admins,o=euroaccident.com
 • WP Administrator
 • E-Vård Produktblad

  E-vårdstjänsten – din digitala doktor

  Med Euro Accidents E-vårdstjänst får du snabbt och smidigt en medicinsk bedömning och rekommendation, utan att du behöver lämna hemmet eller arbetet. Öppen dygnet runt och ingår utan kostnad eller självrisk i din sjukvårdsförsäkring hos Euro Accident.

 • Rehabiliteringsförsäkring ComeBack

  Rehabiliteringsförsäkring ComeBack

  Tidiga arbetslivsinriktade insatser är avgörande för snabb återgång till arbetet. När dina medarbetare mår bra och är friska kan de vara med och bidra till att det går bra för företaget. Med rehabiliteringsförsäkringen ComeBack får du och dina chefer professionell hjälp att driva rehabiliteringsprocessen framåt om en medarbetare riskerar att bli långtidssjukskriven eller har återkommande korttidsfrånvaro.

 • Rehabiliteringsförsäkring ComeBack

  Rehabiliteringsförsäkring ComeBack med Samtalsstöd

  Tidiga arbetslivsinriktade insatser är avgörande för snabb återgång till arbetet. Genom rehabiliteringsförsäkringen ComeBack med Samtalsstöd får företaget, chefen och medarbetaren stöd när det är något i en medarbetares liv som påverkar hälsan och produktiviteten.

 • Sundhedsforsikring, Access

  Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess

  Med vår sjukvårdsförsäkring PrivatAccess får dina medarbetare rådgivning, behandling och operation i privat regi utan långa väntetider. De får hjälp när de behöver den och utan att vara borta från arbetet längre än nödvändigt. Dessutom är det en eftertraktad anställningsförmån.