Omtänksamt medskick till årets försäkringsbesked
  • uid=nikmil,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Niklas Mild
PlanSjuk
start portlet menu bar

Omtänksamt medskick till årets försäkringsbesked

Display portlet menu
end portlet menu bar

Omtänksamt medskick till årets försäkringsbesked

By Niklas Mild on 5 maj 2020

Under nästa vecka börjar vi skicka ut det årliga försäkringsbeskedet till dig som har Sjukförsäkring PlanSjuk, Premiebefrielseförsäkring eller Efterlevandepensionsförsäkring. I år gör vi även ett extra medskick till dig som har Sjukförsäkring PlanSjuk för att särskilt lyfta fram det stöd du kan få i konsekvenserna av coronapandemin.

Årets utskick kommer när vi befinner oss i den pågående coronapandemin. Till dig som har Sjukförsäkring PlanSjuk passar vi därför på att i en bilaga lyfta fram de delar i försäkringen som kan vara till stöd till den som drabbats eller känner av konsekvenserna.

I Sjukförsäkring PlanSjuk finns samtalsstöd med rådgivning av psykolog, hälsocoach, ekonom eller jurist och ett rehabiliteringsstöd för att du ska kunna arbeta och må bra. I samtalsstöd finns även ett chefsstöd och rådgivning av HR-konsult om du behöver det i din professionella yrkesroll.

Utöver det har vi öppnat upp så att sjuksköterskorna på våra Medicinska Kundcenter också är tillgängliga för att ge allmän rådgivning om coronaviruset till dig som har Sjukförsäkring PlanSjuk.

Vi tipsar också om podden ”Personlig hållbarhet” som kan ge vägledning i den pågående krisen och förhoppningsvis också förmedla en känsla av hopp och framtidstro. Deltagarna har alla en relation till Euro Accident och vår verksamhet på ett eller annat sätt.

Vi vet att ett professionellt stöd i ett tidigt skede kan göra stor skillnad och framförallt förebygga en framtida långtidssjukskrivning. Särskilt i tider som dessa. Vi är bara ett telefonsamtal bort.

Läs mer: Bilagan ”Tjänster för dig i en osäker tid” (pdf)

Om du har ett konto hos Kivra får du försäkringsbeskedet och bilagan digitalt där och annars med den vanliga postgången. Uppgifterna i försäkringsbeskedet är de som är registrerade i vårt försäkringssystem den 8 maj 2020.

Senast uppdaterad: 2020-05-05