Pris till Årets Hälsofrämjande chef
  • uid=nikmil,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Niklas Mild
start portlet menu bar

Pris till Årets Hälsofrämjande chef

Display portlet menu
end portlet menu bar

Pris till Årets Hälsofrämjande chef

By Niklas Mild on 27 mars 2019

Under Chefgalan förra veckan delade Euro Accidents vd Thomas Petersson ut priset till Årets Hälsofrämjande chef. Med priset vill vi lyfta fram chefer som bidrar till att skapa hållbara medarbetare. 

På tidningen Chefs årliga Chefgalan på Grand Hôtel i Stockholm den 19 mars 2019 utses Sveriges bästa chefer i olika kategorier.

Euro Accident står bakom priset till Årets Hälsofrämjande chef sedan 2018 för att bidra till att lyfta fram och belöna en chef som arbetar långsiktigt med medarbetarnas fysiska och mentala hälsa och på så sätt skapar ett mer framgångsrikt företag med hållbara medarbetare.

Tre finalister var nominerade i år: Anna Johnsson, vd, Grant Thornton, Charlotta Edenvik, tillförordnad sektionschef på Enheten digitala möten, Arbetsförmedlingen, och Ramin Kabiri, biträdande Enhetschef Mälarbackens vård- och omsorgsboende, Bromma Stadsdelsförvaltning.

Vinnaren blev till slut Ramin Kabiri som fick ta emot priset på scen av Euro Accidents vd Thomas Petersson.

Jurygruppens motivering:

”Ramin Kabiri har med stor lyhördhet tagit sig an utmaningarna i sin organisation med hjälp av hälsofrämjande ledarskap. Han tror inte på standardlösningar utan erbjuder var och en av sina anställda individuell hjälp. Han har lyckats vända en hårt ansträngd verksamhet till enastående resultat genom att prioritera omsorg om medarbetare, team, boende och anhöriga. Ett ledarskap som genomsyras av kampsport, filosofi, passion för konst och en helhetssyn på människan.”

Alla årets vinnare vid Chefgalan 2019 (länk till tidningen Chefs hemsida) >>>

Foto: Mathilda Söderlind

Senast uppdaterad: 2019-03-27

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.