med placering i Växjö
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson

Vi söker en psykolog
med placering i Växjö

By Jeanette Bengtsson, last updated 14 aug. 2019

Är du en legitimerad psykolog som har erfarenhet av hälsofrämjande psykologarbete med avgränsade insatser, är intresserad av psykologisk bedömning och behandling och har arbetat med ett brett psykologiskt perspektiv inom till exempel företagshälsovård, på vårdcentral, i egen verksamhet eller annan likvärdig verksamhet?

Vill du arbeta på ett växande försäkringsbolag som tar sikte på nya mål för att kunna göra skillnad för människors liv och hälsa

Vill du bli en del i en gemenskap med stor omtanke om varandra?

Välkommen till Euro Accident!

Dina arbetsuppgifter

Vi är ett härligt team bestående av fem psykologer och tre rehabkoordinatorer som arbetar med att ge våra kunder rätt slags insatser inom den eller de försäkringar som de har i syfte att skapa en hållbar hälsa över tid.

Din roll som psykolog är att göra psykologbedömningar och bedriva psykologisk behandling via internetprogram eller via telefon i två av våra försäkringar. Du ger också rekommendationer och råd till och slussar vid behov kunderna vidare till psykologisk behandling i vårt externa vårdgivarnätverk som finns ute i landet. I rollen ingår också att ge konsultativt stöd till och samverka med sjuksköterskorna på vårt Medicinska kundcenter, MKC och övriga enheter inom företaget. Du är kollega med och samverkar även med våra interna rehabkoordinatorer som arbetar i rehabiliteringsförsäkringen.

Euro Accident var det första försäkringsbolaget att anställa psykologer internt. Vi fortsätter att växa och vidareutvecklar det interna arbetet kontinuerligt. Just nu är vi inne i en spännande fas där den psykologiska behandlingsdelen kommer att utökas. Vi ser gärna att du är med och bidrar till utvecklingen av arbetet i försäkringarna.

Om din arbetsplats
Du sitter i en trevlig kontorsmiljö på vårt kontor centralt Växjö tillsammans med ett hundratal medarbetare.

Vad vi kan erbjuda dig
Gemenskapen med kollegorna och en genuin kultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har också ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats, Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli Sveriges attraktivaste arbetsgivare och samarbetar här med företaget Great Place to Work för att kontinuerligt kunna mäta och förbättra våra insatser som arbetsgivare.

Din anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.

Vill du bli en av oss?
Välkommen med din ansökan senast den 31 december 2019. Vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ansökan via kontaktformuläret nedan där du väljer att du är Intresserad av arbetsplatsen Euro Accident och att ärendet gäller Jobbansökan.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Swélen, legitimerad psykolog på Euro Accident, på telefon 0470-78 38 10 eller via e-post marie.swelen@euroaccident.com.

Personuppgiftslagen
Personuppgifter som lämnas i en ansökan kommer att behandlas av Euro Accident och kommer inte att lämnas ut till andra bolag än till rekryteringsfirmor som Euro Accident samarbetar med. Du samtycker till att personuppgifterna får behandlas av Euro Accident genom att skicka in ansökan. Uppgifterna kommer att bevaras i högst ett år och kommer därefter att gallras
.

Senast uppdaterad: 2019-11-19

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.