Skadereglerare som vill utvecklas tillsammans med oss
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

Skadereglerare som vill utvecklas tillsammans med oss

Display portlet menu
end portlet menu bar

Euro Accident söker en
Skadereglerare som vill utvecklas tillsammans med oss

By Jeanette Bengtsson, last updated 15 maj 2019

Euro Accident söker en skadereglerare till vårt kontor i Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär bland annat reglering av sjuk - och olycksfallsförsäkring, barnförsäkringar och Livförsäkringar. Reglering innebär bland annat att vi tar emot skadeanmälningar, ersättningsanspråk och utreder ersättningar för medicinsk - och ekonomisk invaliditet.

Du kommer ha kontakt med försäkringstagare via brev, mail och telefon.
Som skadereglerare ska du också vara behjälplig vid frågor om villkor och handläggningsrutiner från våra olika avdelningar.

Dina kvalifikationer och egenskaper
För att trivas på vår skadeavdelning krävs det att du är självgående och drivande samt att du har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du positiv och prestigelös. Det är av stor vikt att du tycker om att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och se till att få saker gjorda.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från ett serviceorienterat yrke eller försäkringsbranschen. Erfarenhet från arbete inom vården såsom till exempel undersköterska eller sjuksköterska är meriterande men inget krav.

Din datorvana är mycket god och du har även kunskaper i Officepaketet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Din anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din arbetsplats
Du är placerad på vårt kontor i Växjö.

Gemenskapen varje dag med kollegorna och en genuin företagskultur präglad av omtanke, handlingskraft och nytänkande är det som gör att våra medarbetare trivs, har kul och mår bra på jobbet.

Vi har ett stort fokus på medarbetarnas hälsa och välmående och strävar efter att du ska kunna få, och välja, en sund balans mellan arbete och privatliv. Utöver pension och försäkring innehåller vårt omfattande förmånspaket bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, hälsoscreening, sjukvårdsförsäkring och samtalsstöd för privata och arbetsrelaterade problem.

Sedan 2016 är Euro Accident certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place to Work. Vi har som långsiktigt mål att bli listade som en av Sveriges bästa arbetsplatser och gör kontinuerligt mätningar för att kunna förbättra våra insatser som arbetsgivare

Din ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, eftersom vi träffar och intervjuar kandidater till tjänsten löpande. Vi vill dock ha din ansökan senast den 4 juni 2019.

Ansök via kontaktformuläret längre ner på sidan. Välj: Jag är: "Intresserad av arbetsplatsen Euro Accident" och att ditt ärende gäller Jobbansökan. Du kan även ställa frågor om arbetsplatsen i samma formulär.

Välkommen med din ansökan!

Personuppgiftsbehandling
Personuppgifter som lämnas i en ansökan kommer att behandlas av Euro Accident och kommer inte att lämnas ut till andra bolag än till rekryteringsfirmor som Euro Accident samarbetar med. Du samtycker till att personuppgifterna får behandlas av Euro Accident genom att skicka in ansökan. Uppgifterna kommer att bevaras i högst ett år och kommer därefter att gallras.

 

Senast uppdaterad: 2019-05-15

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.