Euro Accident Liv i Norge
  • uid=jeaben2,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Jeanette Bengtsson

Hvem er vi?
Euro Accident Liv i Norge

By Jeanette Bengtsson, last updated 15 juni 2020

Som team og selskap har vi tung kompetanse og bred erfaring, noe vi mener vil bidra til å posisjonere oss i det norske markedet - med god hjelp av alle dere. Vi er alle i en spesiell tid, nå som Koronaviruset herjer, men vi er godt i gang med utvikling av vilkår, tariffer og it-systemer. Vi gleder oss til å kunne arbeide tettere med dere under normale forhold.

 

Olav Strøno

Olav Strøno
Siviløkonom og statsautorisert revisor med 10 års erfaring fra forsikringsselskap og de siste årene som daglig leder i en norsk filial av W. R. Berkley Nordic. Før dette jobbet han som revisor mot forsikringsbransjen i Norge. 
Olav er Administrerende Direktør i Euro Accident i Norge.
olav.strono@euroaccident.com
m: + 47 48 22 44 63

 

Kari-Anne Haave

Kari-Anne Haave
Sivilmarkedsfører med 10 års erfaring fra forsikringsbransjen, Skandia og Nemi, hovedsakelig behandlingsforsikring. Hun har jobbet ut mot forsikringsmeglere, vært ansatt i et forsikringsmeglerhus, samt vært 8 år i Volvat (Capio) som leder for forsikringsavtalene og leveransen ut mot forsikringsselskapene. Hun har erfaring fra «alle sider av bordet». 
Kari-Anne er Produktsjef Behandlingsforsikring /Helsetjenester i Euro Accident i Norge.
Kari-anne.haave@euroaccident.com
m: +47 91 88 62 08 

 

Pål Kvien

Pål Kvien
Pål har vært i forsikringsbransjen siden 1990. Han har jobbet i ulike selskaper innenfor ting- og personmarkedet i ulike roller som direktesalg, underwriting og meglerdesk. Pål har jobbet primært opp mot norske forsikringsmeglere i alle år. Kommer sist fra W. R. Berkley Nordic som leder for non marine avdeling, hvor han var med å etablere selskapet for 10 år siden. 
Pål er Markedsdirektør i Euro Accident i Norge.
Pal.kvien@euroaccident.com 
m: +47 99 49 45 20

 

Tone Søderberg Svellet

Tone Søderberg Svellet
Sykepleier med 12 års fartstid i helsevesenet og 15 år innen forsikring. Hun har vært risikovurderer for barne- og behandlingsforsikring, skadebehandler, leder for medisinsk kundesenter og medisinsk nettverk i Skandia og SpareBank1/Fremtind. 
Tone er Leder for medisinsk kundesenter/ kontaktperson for medisinsk nettverk i Euro Accident i Norge. 
Tone.svellet@euroaccident.com
m: + 47 95 94 94 47

 

Andreas Munck

Andreas Munck
Underwriter med 10 års erfaring fra Person- og behandlingsforsikring i Skandia, Sparebank 1 og If. Han har bakgrunn og erfaring som fysioterapeut, før forsikring, samt forsikringskurs i Underwriting og Risk Management fra BI.
Andreas har jobbet i commercial markedet med både direktebetjente og meglede kunders personalprogram og prissetting og lønnsomhet av dette.
Andreas er Leder Underwriting i Euro Accident i Norge.
Andreas.munck@euroaccident.com
m: +47 95 22 33 55

 

Hjem »

Kontakt »

Senast uppdaterad: 2020-06-30