contact man pink

Spørgsmål?

Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon

Privatlivspolitik

Euro Accident værner om dit privatliv

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker i, hvordan vi behandler dine personlige data. Som dataansvarlig behandler Euro Accident personoplysninger i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Du kan læse mere om hvordan Euro Accident indsamler og bruger dine personoplysninger, samt hvilke personoplysninger, der indsamles, hvilke rettigheder du har og hvordan du kan udøve disse rettigheder, i vores privatlivspolitik.

Det er vigtigt, at du læser og forstår privatlivspolitikken og føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Euro Accidents dokumenter om privatlivspolitik

Euro Accident Integrity Policy Documents In English

Integrity Policy Documents In English (länk)


Dataansvarlig

Euro Accident Livförsäkring Aktiebolag
Svensk ID-nummer: 516401-6783
Svärdvägen 3 A, SE-182 33 Danderyd, Sverige

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til privatlivspolitikken, kan du sende en besked.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger vedrørende vores behandling af personoplysninger, er du velkommen til at kontakte Euro Accident. Euro Accident-koncernen har også udpeget en databeskyttelsesrådgiver. Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiveren pr. e-mail til dataskyddsombud@euroaccident.com eller pr. brev til:

Databeskyttelsesrådgiveren
Euro Accident Livförsäkring
Svärdvägen 3 A
SE-182 33 Danderyd, Sverige.

Du kan også kontakte eller klage til Datatilsynet i Danmark.

Var denne side en hjælp?

Vi bruger cookies

På euroaccident.dk bruges cookies til at få hjemmesiden til at fungere godt for dig. Ved at gennemse yderligere accepterer du, at vi bruger cookies. Du kan læse mere om, hvordan vi bruger cookies her.