Ett nytt sätt att tänka försäkringar och hälsa
  • uid=prodWPadmin,cn=admins,o=euroaccident.com
  • WP Administrator
start portlet menu bar

Ett nytt sätt att tänka försäkringar och hälsa

Display portlet menu
end portlet menu bar

Försäkringar plus hälsa för Hållbara Medarbetare
Ett nytt sätt att tänka försäkringar och hälsa

By WP Administrator, last updated 5 aug. 2011

Vi vet att trygga och friska medarbetare skapar mer framgångsrika företag. Vår idé är enkel: med rätt försäkringar och fokus på hälsa mår medarbetarna bra. När de mår bra, mår företaget bra.

Försäkringar: jättebra. Hälsoarbete: jättebra. Men det är först när de två kombineras som det börjar hända positiva saker. Både hos dina medarbetare - och på nedersta raden i företagets bokslut.

Vi kallar vårt koncept för Hållbara Medarbetare. Nyckeln till framgång för framtidens företag.

Euro Accidents försäkringar och hälsotjänster tecknas genom försäkringsförmedlare eller våra partners. Det är tillsammans med förmedlaren eller partnern som du och ditt företag får hjälp att komma fram till den kombination som passar företagets situation, behov och önskemål bäst.

Här får du hjälp
Hör med din försäkringsförmedlare eller någon av våra partners när du vill veta mer om vad Euro Accident kan göra för ditt företag.

Om du inte redan har en etablerad kontakt med en förmedlare kan du hitta en genom hemsidan för förmedlarnas branschorganisation SFM.

Varmt välkommen till oss!

Senast uppdaterad: 2020-06-22

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.